Gode råd inden besøg hos hundefrisøren første gang 

Træn din hund til at være i en fast position: Træn din hund i at stå stille i en fast position, det vil gøre klipningen lettere for både hund og frisør. 

Forbered din hund til besøget: Lad din hund vænne sig til det at blive børstet og klippet, inden det første besøg hos frisøren. Det kan også være en god idé at tage din hund med på et par besøg, så den kan vænne sig til omgivelserne. Se evt. afsnittet om vores hvalpeklip og leg. 

Gør det til en positiv oplevelse: Giv din hund ros og godbidder under og efter besøget hos hundefrisøren for at gøre det til en positiv oplevelse. 

Mød op i tide: Mød op i god tid, så du har tid til at snakke med frisøren om din hunds specifikke klipning og pelsplejebehov. 

Fortæl frisøren om din hunds adfærd: Fortæl frisøren om din hunds adfærd, så de kan tage det i betragtning og gøre klipningen så behagelig som muligt for din hund. 

Gør din hund ren: Sørg for at din hund er ren og velplejet, inden du tager den med til frisøren, det gør det nemmere for frisøren at arbejde med din hund. 

Følg disse råd for at gøre besøget hos hundefrisøren til en positiv oplevelse for både dig og din hund. Hvis din hund har specifikke behov eller adfærdsproblemer, så kan det være godt at konsultere en hundefrisør eller dyrlæge før besøget. 

Følg mig på Facebook